Bezmetalna keramika

Zubotehnička laboratorija Meča Dent Vam nudi izradu bezmetalnih krunica i mostova od najkvalitetinijih Ivoclar blokova, kako za standardnu izradu cirkonijumskih konstrukcija tako i za izradu krunica od pune morfologije vrhunskog kvaliteta i čvrstoce u svim regijama.

U ponudi naše laboratorije imamo i krunice izrađene IPS e.max Press tehnologijom kao i izradu zubnih vinira od ivoclar IPS e.max Press keramike.

Šta vam mi nudimo?

U našoj laboratoriji izrađujemo nadoknade na različitim implantnim sistemima kao i radove na šrafljenje (all on four, all on six, toronto bridge) poznatih svetskih proizvodjača što pruža mogućnost odabira i komfor pri izradi u zavisnosti za koji implantni sistem se odlučite. Izrada krunica, mostova frezovanje, individualizacija abatmenata, je naša svakodnevna praksa na metalnim i bezmetalnim osnovama.
Laboratorija vam može pružiti adekvatnu podršku u izradi protetskih nadoknada na svim vrstama implanata pored dugogodnjišnjeg iskustva koje imamo na različitim implantinim sistemima napomenućemo one sisteme za koje vam možemo dati najbolje preporuke a sto su : Ostem, Sraumann, Isomed, Astra, Alpha Bio, Nobel Biocare, Biohorizons, Zimer, Dr ihde.