Zubni implanti

Dentalni implanti su najbolje rešenje sa kojim može rešiti nedostatak bezubosti jednog ili više zuba jednoj vilici.

Danas implanti predstavljaju standardan način zbrinjavanja pacijenata u koliko vam nedostje jedan li više zuba bez struganja zdravih (susednih) zuba moguće je ugraditi imlante i na njih napraviti krunicu ili most.

Poslednjih godina sve je veći broj ljudi koji se odlučuje za ugradnju implanata i izradu protetskih nadoknada na implantima pre svega zbog komfora i pogodnosti a to je da umesto proteza Ili mostova dobiju fiksne nadoknade na implantima sa kojima će imati najpribližniji osećaj kao kod prirodnih zuba.

Kompozitni rad sa metalnom osnovom

Kompozitni rad sa metalnom osnovom

Kompozitni rad sa metalnom osnovom

Hibridni rad PEKK osnova & kompozit

Hibridni rad PEKK osnova & kompozit

Šta vam mi nudimo?

U našoj laboratoriji izrađujemo nadoknade na različitim implantnim sistemima kao i radove na šrafljenje, (all on four, all on six, toronto bridge) poznatih svetskih proizvodjača što pruža mogućnost odabira i komfor pri izradi u zavisnosti za koji implantni sistem se odlučite. Izrada krunica, mostova frezovanje, individualizacija abatmenata, je naša svakodnevna praksa na metalnim i bezmetalnim osnovama.
Laboratorija vam može pružiti adekvatnu podršku u izradi protetskih nadoknada na svim vrstama implanata pored dugogodnjišnjeg iskustva koje imamo na različitim implantinim sistemima napomenućemo one sisteme za koje vam možemo dati najbolje preporuke a sto su : Ostem, Sraumann, Isomed, Astra, Alpha Bio, Nobel Biocare, Biohorizons, Zimer, Dr ihde.