Meča dent logo

RADNO VREME
Radnim danima:
09.00 – 17.00h

KONTAKT
Tel: 011 3593513
Mob: 0638697226

Zubni implanti i implantni sistemi

I mi smo deo vašeg osmeha!

Dentalni implanti su najbolje rešenje sa kojim može rešiti nedostatak bezubosti jednog ili više zuba jednoj vilici.

Danas implanti predstavljaju standardan način zbrinjavanja pacijenata u koliko vam nedostje jedan li više zuba bez struganja zdravih (susednih) zuba moguće je ugraditi imlante i na njih napraviti krunicu ili most.

Poslednjih godina sve je veći broj ljudi koji se odlučuje za ugradnju implanata i izradu protetskih nadoknada na implantima pre svega zbog komfora i pogodnosti a to je da umesto proteza Ili mostova dobiju fiksne nadoknade na implantima sa kojima će imati najpribližniji osećaj kao kod prirodnih zuba.

Šta vam mi nudimo?

U našoj laboratoriji izrađujemo nadoknade na različitim implantnim sistemima kao i radove na šrafljenje, (all on four, all on six, toronto bridge) poznatih svetskih proizvodjača što pruža mogućnost odabira i komfor pri izradi u zavisnosti za koji implantni sistem se odlučite. Izrada krunica, mostova frezovanje, individualizacija abatmenata, je naša svakodnevna praksa na metalnim i bezmetalnim osnovama.
Laboratorija vam može pružiti adekvatnu podršku u izradi protetskih nadoknada na svim vrstama implanata pored dugogodnjišnjeg iskustva koje imamo na različitim implantinim sistemima napomenućemo one sisteme za koje vam možemo dati najbolje preporuke a sto su : Ostem, Sraumann, Isomed, Astra, Alpha Bio, Nobel Biocare, Biohorizons, Zimer, Dr ihde.

Imate neko pitanje?

Zadovoljstvo nam je da naša laboratorija bude Vaš izbor i podrška Vašoj stomatološkoj ordinaciji a naš stučni tim će se potruditi da vaše ukazano poverenje i opravda.